Intensivkurs Medveten löpning 5-7 september

15 aug Intensivkurs Medveten löpning 5-7 september

Den 5-7 september erbjuder Det perfekta löpsteget en weekendkurs i Freefall Running på Ängsbacka kursgård. Precis som i våras är det all-inclusive där boende och mat (frukost, lunch, middag och fika) ingår i kursavgiften.

Under två innehållsrika dagar tränar vi löpteknik, styrka, rörlighet och utvalda yogaövningar. Yoga för att snabbare återhämta sig mellan löppassen och för att lära sig löpningens grundpositioner. Dessutom hjälper enkla yogaövningar dig att bli mer medveten om hur du rör dig – därför kallas kursen Medveten löpning.

En intensivkurs i en underbar miljö för dig som vill lära dig löpningens andra dimension – rörelsen som utgör själva löpsteget. När du kontrollerar ditt löpsteg sänker du löptiden, får en bättre muskelbalans som minskar risken för löpskador samt rör dig smartare och skönare även i ditt övriga liv när du inte löptränar.

Vi inleder med middag, teori och lugna positions/yogaövningar fredag kväll. Lördag tränar vi hela dagen och har sedan videoanalys av våra löpsteg efter middagen på kvällen. Söndag träning tills kursen avslutas vid 16-tiden. Deltagarna kan välja mellan att vara med från fredagskvällen eller att ansluta lördag förmiddag.

Läs mer på:www.angsbacka.se/kurser/medveten-lopning/

löpgrupp

 

No Comments

Post A Comment