Lycklig av löpning… och allra lyckligast med en naturlig löpteknik

21 feb Lycklig av löpning… och allra lyckligast med en naturlig löpteknik

Att löpning har en massa positiva effekter på kroppen är ingen nyhet. Men det stannar inte med kroppen. Dessutom förbättras din mentala hälsa när du springer – så mycket att man kan säga att vi blir lyckliga av löpning. Se artikel från Runner´s World:

http://www.runnersworld.se/artiklar/sa-gor-lopningen-dig-lyckligare-pa.htm

Allra lyckligast blir du med en bra löpteknik. När du springer mer naturligt blir du inte blir lika trött, du orkar längre samtidigt som löpningen blir skönare. Det är just detta som bäddar för Runners´s High – när lyckohormonerna sprutar i blodet och du känner eufori i stället för trötthet efter ett långt och tufft pass.Linnea brygga

No Comments

Post A Comment