Yoga + löpning, weekendkurs i september

20 aug Yoga + löpning, weekendkurs i september

Träning 3Helgen 18-20 september arrangerar Det perfekta löpsteget en intensivkurs i naturlig och effektiv löpning på Ängsbacka kursgård i Värmland. Kursen är ett samarbete med yogaläraren Kristin Winander och riktar sig både till motionslöpare som vill bli snabbare och till yogautövare som ännu inte upptäckt de stora vinsterna med att överföra yogaträningen till löpning.

Alltfler upptäcker vilket kraftfullt redskap yoga är för bli en bättre löpare. Det handlar bland annat om rörlighet och styrka i bål och höft. När det gäller corestyrka ger yoga mycket mer än traditionell styrketräning eftersom övningarna görs i positioner som liknar den idealiska positionen för löpning.

Mer information om Yoga Running

 

No Comments

Post A Comment