Freefall Running nu även i Malmö

22 sep Freefall Running nu även i Malmö

Lördag 15 oktober arrangerar vi årets första kurs i Freefall Running i Malmö. Precis som förra hösten tränar vi runt gräsytan vid Tallriken i Pildammsparken.

Upplägget är samma som i Stockholm och Göteborg, dvs en steg 1-kurs i smågrupp (max 8 deltagare) på 2,5-3 timmar. Vi inleder med att filma och analysera varje deltagare innan vi går igenom övningar och tränar på att tillämpa dem i löpning.

Fokus på steg 1-kursen är att dra nytta av tyngdkraften. När du faller lätt framåt på varje steg minskar syreförbrukningen, du kan springa snabbare utan ökad ansträngning och får mer betalt för din kondition. Mer effektiv teknik sänker löptiden med uppemot 30 procent, minskar skaderisken och gör löpningen mycket skönare.

Du får även individuella tips på övningar som gör dig starkare och minskar risken för skador.

Läs mer här

Träning 1

No Comments

Post A Comment